De ce este sapunul de casa un excelent cadou?

Sapun de casa oferit cadouImagineaza-ti ca mergi in vizita la o familie de prieteni si ca le oferi cadou un cosulet ce contine sapunuri 100% naturale facute de mana ta:

  • pentru ea un sapun de casa exfoliant pentru corp, excelent pentru a indeparta celulele moarte si pentru a face ca dupa dus pielea sa fie luminoasa si catifelata;
  • pentru el, cum stii ca ii place sa mestereasca la tot felul de motoare, un sapun de casa cu scortisoara si cafea care indeparteaza mirosurile neplacute si in acelasi timp ingrijeste mainile;
  • pentru baietelul lor in varsta de 6 ani, un sapunel in forma de masinuta pentru ca stii ca e pasionat de masini;
  • iar pentru bebelusul lor de 1 an, un sapun de casa foarte hidratant si bland, special creat pentru pielea fina si sensibila a bebelusilor.

Cosulet cadou cu sapun de casaToate sapunurile miros incantator, arata superb, iar ambalajul (de exemplu, cosuletul este pus intr-o coala de celofan si prins cu o funda aspectuoasa) contribuie la crearea unei impresii deosebite si este foarte usor si ieftin de realizat. Prietenii tai sunt si-asa impresionati, dar cand aud ca sapunurile sunt handmade, facute chiar de tine, sunt de-a dreptul entuziasmati, iar tu nu-ti mai incapi in piele de mandrie!


In concluzie, iata de ce un sapun de casa se potriveste perfect pentru a fi daruit:

1.    Il poti personaliza in functie de preferintele, dorintele si nevoile celui caruia i-l oferi (cand spun personalizare ma refer la ingredientele alese, la forma, aroma, culoarea sapunurilor si nu in ultimul rand la modul de ambalare).

2.    Un sapun de casa facut de mana ta, personalizat, arata ca pretuiesti persoana careia ii faci darul. Ca tii la ea suficient de mult incat sa-ti dedici o parte din timpul tau realizarii, cu mainile tale, a unui cadou gandit special pentru ea. Oricine poate cumpara un DVD sau o sticla de vin si le poate da cadou, dar foarte putini stiu sa faca un sapun de casa natural si sa-l personalizeze pentru un efect maxim!

Daca vrei sa fii printre cei (putini) care stiu sa faca un sapun de casa de calitate, esti la un click distanta de tot ceea ce ai nevoie! Click aici!

Sapun de casa oferit cadouPS  Pentru ca suntem intr-o perioada cu multe sarbatori, gasesti aici cateva idei de cadouri cu sapun de casa natural pentru 8 martie. Sper sa-ti placa, fie ca vrei sa oferi tu personal niste cadouri inedite, fie ca faci sapun de casa pentru a-l vinde si vrei sa fii pregatit pentru clientii ce vor dori sa cumpere cadouri frumoase, sanatoase si de efect!

Iti doresc o primavara superba!

7 responses to “De ce este sapunul de casa un excelent cadou?

  1. Este intr-adevar o idee foarte buna si practica de cadou. Am cumparat ghidul tau si de atunci ofer mereu sapunuri naturale cadou prietenilor si familiei, cu diferite ocazii. Schimb de fiecare data ambalajul, adaug diferite lucruri pe langa sapunuri si mereu cadoul este diferit, practic posibilitatile sunt infinite!!

  2. Buna, Dana!
    As vrea sa fac cateva cadouri unor prietene carora stiu ca le place mult mierea, deci vreau sa fac sapun natural cu miere de albine. Am toate informatiile in ghid, am si niste miere “adevarata” de la un unchi care are stupi, dar mierea este foarte zaharisita. Trebuie sa o topesc, sa o pun lichida in pasta de sapun?
    Multumesc,
    Mihaela

    • Buna, Miha!
      Cel mai important e faptul ca mierea e naturala. O poti folosi in orice forma (fie limpede, fie zaharisita), nu e nevoie sa o topesti inainte.
      Sapunul tau natural cu miere va fi un cadou foarte apreciat!
      Dana

  3. dumitrurodi@gmail.com

    multumesc dana, am primit cursul, felicitari este foarte util si apreciez sfaturile pe care le postezi!
    te ros spune-mi la o reteta de sapun cu scortisoara si scrub din zat de cafea cat zat se pune? si cum pot obtine o culoare crem-bej? se pune si praf de scortisoara? multumesc.

    • Cu placere, ma bucur ca-ti place si ca-ti foloseste ghidul!
      Zat eu pun cam 4 lingurite la 1 kg de uleiuri (ai grija ca zatul sa fie incalzit, asa cum scrie in ghid) si pun si scortisoara, cam 2 lingurite. Culoarea, daca pui cafea si scortisoara, iese un maroniu (adica mai inchis decat crem-bej, cum vrei tu).
      Un sapun crem-bej superb iese daca pui lapte si aroma de vanilie.
      Dana

Lasa un comentariu